Γναθολόγος Προσθετολόγος & Αισθητική Οδοντιατρική - Παπαδιώτης Ε.
 
 

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Το ιατρείο Αισθητική Οδοντιατρική-Dental Aesthetics εδρεύει στο Χαλάνδρι. Παρέχονται υπηρεσίες εξειδικευμένης αισθητικής οδοντιατρικής , οδοντικής προσθετικής και οδοντικών εμφυτευμάτων.


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Συστηματοποιούμε συνεχώς τις διαδικασίες μας ώστε να επιτυγχάνουμε αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες των ασθενών μας.

 

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Το ιατρείο Αισθητική Οδοντιατρική-Dental Aesthetics εδρεύει στο Χαλάνδρι. Παρέχονται υπηρεσίες εξειδικευμένης αισθητικής οδοντιατρικής , οδοντικής προσθετικής και οδοντικών εμφυτευμάτων.


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Συστηματοποιούμε συνεχώς τις διαδικασίες μας ώστε να επιτυγχάνουμε αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες των ασθενών μας.


ΔΡ. ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


Ο Παπαδιώτης Ευάγγελος είναι οδοντίατρος με εξειδίκευση στην αισθητική οδοντιατρική, την προσθετική και τα οδοντικά εμφυτεύματα.

 

ΔΡ. ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


Ο Παπαδιώτης Ευάγγελος είναι οδοντίατρος με εξειδίκευση στην αισθητική οδοντιατρική, την προσθετική και τα οδοντικά εμφυτεύματα..

parallax background

SMILE GALLERY


Δείτε περιστατικά του ιατρείου μας


ΝΕΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ


Το πρώτο ραντεβού - Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

ΝΕΑ

11/05/2019

Δρ. Ευάγγελος Παπαδιώτης – Συνέντευξη στην ΕΡΤ2

Ο Οδοντίατρος κος Παπαδιώτης Ευάγγελος στην εκπομπή “Εδώ που τα λέμε” στην ΕΡΤ2 εξηγεί τι είναι η Αισθητική Οδοντιατρική, ποιες λύσεις προσφέρει και ποια είναι τα […]
29/11/2020

Όψεις πορσελάνης σε τρία πρόσθια δόντια για αντιμετώπιση δυσχρωμίας

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην Οδοντιατρική είναι η αντιμετώπιση δυσχρωμικών δοντιών, που όμως κατά τ άλλα είναι απόλυτα υγιή. Η δυσκολία έγκειται στο ότι οφείλουμε […]
24/10/2020

Νέες όψεις ρητίνης | Νέο χαμόγελο σε 2 ημέρες

Γυναίκα ασθενής παρουσιάστηκε με αποτυχημένες όψεις ρητίνης. Αντιμετωπίστηκε με νέες όψεις ρητίνης, που προσδίδουν υγεία, λάμψη και φυσικότητα Για να δείτε όλο το περιστατικό πατήστε εδώ
06/10/2020

Γναθολογία – Αποκατάσταση σταθερής λειτουργίας (μάσηση)

Περιστατικό με αποδιοργανωμένη σύγκλειση, που προορίζεται για ολική προσθετική αποκατάσταση άνω και κάτω γνάθου. Η σταθεροποίηση – αποκατάσταση της μάσησης έγινε άμεσα με ακίνητες προσωρινές θήκες […]

Γναθολόγος Προσθετολόγος Αθήνα


Η αισθητική οδοντιατρική στα καλύτερα της!


Η αισθητική οδοντιατρική προσφέρει πρωταρχικά αποκατάσταση της υγείας και της λειτουργικότητας.
Η αισθητική -σωστό σχήμα και μέγεθος– υποστηρίζει την σωστή λειτουργία -υγεία- και το αντίθετο. Έτσι, όταν αναφερόμαστε στην αποκατάσταση της εμφάνισης δοντιών, που είναι κατεστραμμένα π.χ. από τερηδόνα ή από βρυγμό (σφίξιμο), αναφερόμαστε στα μορφολειτουργικά χαρακτηριστικά, που τελικά θα κάνουν τον ασθενή να αναγνωρίσει το "χαμένο" του χαμόγελο.
Από τον ψηφιακό επανασχεδιασμό του χαμόγελου μέχρι την παράδοση των τελικών προσθετικών αποκαταστάσεων όλες οι θεραπείες μπορούν να είναι απόλυτα συντηρητικές και ανώδυνες.

Σκοπός της αισθητικής οδοντιατρικής είναι να ελεγχθούν αποτελεσματικά


  1. τα μικρόβια
  2. οι δυνάμεις που ασκούνται από τα δόντια ή/και τα εμφυτεύματα
  3. και να αποκατασταθεί το γενετικά προκαθορισμένο σχήμα και μέγεθος των δοντιών
Η σύγχρονη αισθητική / αποκαταστατική οδοντιατρική προσφέρει λύσεις ελάχιστα ή καθόλου επεμβατικές (ελάχιστος ή καθόλου τροχισμός), που σημαίνει όχι πια απονευρώσεις, άξονες και θήκες , αλλά όψεις, επένθετα και ανώδυνα εμφυτεύματα.

Οι ειδικότητες, που εμπλέκονται ώστε το σχέδιο θεραπείας να είναι καθόλου ή ελάχιστα επεμβατικό είναι:


  • Γναθολόγος – Ελέγχει τις γνάθους – κροταφογναθικές διαρθρώσεις και θεραπεύει την μυική δυσλειτουργία, ενδοαρθρικά προβλήματα κλπ με τη χρήση ναρθήκων βρυγμού (μασελάκια για το σφίξιμο των δοντιών)
  • Προσθετολόγος – Σχεδιάζει τη νέα θέση των δοντιών ή και των εμφυτευμάτων κι επιλέγει τις τεχνικές και τα κατάλληλα βιο-υλικά ώστε να επιτευχθεί η ιδανική προσθετική αποκατάσταση χωρίς ή με ελάχιστο τροχισμό (Οδοντιατρική χωρίς τροχό)
  • Ορθοδοντικός - Μετακινεί τα δόντια για να προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες στον προσθετολόγο/γναθολόγο ώστε να μη χρειαστεί ούτε να τροχιστούν υγιή δόντια ούτε και να βγουν ογκώδεις οι τελικές προσθετικές
  • Περιοδοντολόγος Θεραπεύει από τα μικρόβια που προκαλούν ουλίτιδα/περιοδοντίτιδα και παρέχει ένα υγιές στοματικό περιβάλλον . Επίσης τοποθετεί τα νέα εμφυτεύματα, με την καθοδήγηση του προσθετολόγου, στις σωστές προσθετικά θέσεις στο στόμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την ευκολότερη πρόσβαση στο ιατρείο,
υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.

Αγ. Γεωργίου 12,
Πλ. Δούρου, Χαλάνδρι

T: 210 6818411

[email protected]